Level Up - Dutch Technology Week

05 juni 2021

Tijdens de Dutch Technology Week van 1 t/m 5 juni 2021 organiseert LevelUp diverse events rondom gaming. Op zaterdag 5 juni organiseren zij in de LocHal in de Tilburgse Spoorzone twee events over gaming: LevelUp Game-Playground en Game-Opportunities. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van serious gaming; een van de aandachtsgebieden van MindLabs.

Game-Playground

Dit is de plek waar jongeren die affiniteit hebben met gamen elkaar kunnen vinden en waar volwassenen kunnen ervaren hoe sociaal verbindend en stimulerend gamen kan zijn. Er zijn toernooien met allerlei verschillende games waar gamers en niet-gamers elkaar kunnen uitdagen. 
levelup-gaming.nl/playground-2021/

Game-Opportunities

Bij dit onderdeel ervaren de deelnemers dat gamen ook een middel is waarmee je competenties en vaardigheden kunt ontwikkelen. Voor veel kinderen en jongeren draagt gamen bij aan het ontwikkelen van executive functies. Daarnaast leren gamers bijvoorbeeld veel over innovatieve technieken en taal, waardoor dit alles bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling richting studiekeuzes, carrièrekansen en de arbeidsmarkt.
levelup-gaming.nl/opportunities-2021/

Datum: zaterdag 5 juni
Opportunities: 12:00 tot 17:00 uur
Playground: 12:00 tot 17:00 uur

Meer info/aanmelden op: levelup-gaming.nl