Vacature Communicatie / Creatie meewerkstage Futures Lab

Voor Futures Lab zoeken we een communicatieve en creatieve stagiair die ons Futures Lab programma nog verder op de kaart kan zetten door het bedenken en ontwikkelen van ijzersterke creatieve middelen.

Futures Lab? What's that?!

In de Spoorzone, direct naast de LocHal, is eind 2023 ons prachtige MindLabs gebouw officieel geopend. Meerdere onderwijsinstellingen, maatschappelijke partners, bedrijven en overheden zijn hier gevestigd en werken hier samen. Futures Lab is hierin dé broedplaats voor jonge visionairs, dromers, onderzoekers en makers die de wereld willen veranderen. Het bestaat uit 10-15 studenten die met experts samenwerken aan het oplossen van maatschappelijke problemen met nieuwe technologie.

Wat ga je doen?

Als creatieve stagiair ben je verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van de communicatiestrategie, het bedenken van creatieve oplossingen en het ontwikkelen van middelen om alle betrokken doelgroepen te kunnen bereiken en enthousiasmeren om deel te nemen aan het programma. Je werkt samen in een ervaren team en hebt binnen het netwerk van MindLabs toegang tot allerlei resources. Daarnaast zul je een van de eerste stagiaires zijn die - naast alle echte collega's - ook een virtuele collega krijgt, in de persoon van onze Chief Exploration Officer MAI. Ook MAI kan meegenomen worden in al je plannen.

Wat vragen en bieden we?

We zoeken een student van Communicatie, Multimedia Design, Media Design, Mediavormgeving, Business Innovation, Digital Business Concepts of een vergelijkbare opleiding. Je hebt affiniteit met marketing en je hebt ervaring met het ontwikkelen van middelen (denk aan gebruik van Adobe producten, Canva, low-code ontwikkelomgevingen en CMS, zoals Wordpress, Typo3 of Webflow). Je bent communicatief vaardig, kunt goed samenwerken maar ook goed zelfstandig werken.

We bieden een ontzettend leuke werkomgeving waarin leren en innoveren centraal staat. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen onze academy én bedrijfsbezoeken en fun events zullen bijdragen aan je werkplezier!

Dus ben jij dé persoon die communicatiekansen binnen Futures Lab weet te spotten en de camera altijd paraat heeft om mooie momenten vast te leggen en te delen? En werk je graag samen met onze virtuele collega MAI

Solliciteer dan hier!