Ons aanbod

Zeg je ‘MindLabs’, dan zeg je verbinden, experimenteren, onderzoeken en creëren. En natuurlijk is dat niet mogelijk zonder alle partners die aan ons verbonden zijn. Samenwerkingen staan bij ons dan ook op de eerste plaats.

Door krachten te verbinden komen we tot mooiere uitkomsten. Daarom hebben wij als doel partijen samen te brengen in een ecosysteem van kennisinstellingen, overheden en bedrijven om te komen tot oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen met behulp van kunstmatige intelligentie en interactieve technologieën, opdat ze elkaar kunnen versterken.

Een samenwerking met MindLabs levert veel op:

  • We bieden een programma waarin samenwerking centraal staat. In verschillende fasen verbinden we kennis en toepassing van interactieve technologie aan innovatievraagstukken. Onze projecten spreken voor zich.
  • Wie bieden toegang tot een sterk netwerk bestaande uit gerenommeerde onderwijsinstellingen, onderzoeksgremia en innovatieve bedrijven die ambities hebben op het vlak van innovatieve technologie. Daarnaast weten we de weg waar het gaat om het verkrijgen van subsidies en het aanboren van fondsen. Kijk eens op onze partnerpagina.
  • Wij scheppen de mogelijkheden om lijntjes te leggen en kennis te vergaren via onze netwerkbijeenkomsten en kennissessies. Check hiervoor onze agenda.

PARTNERMODEL

LEES MEER OVER HET AANBOD EN TOETREDEN TOT ONS ECOSYSTEEM

Meer informatie?

MAIL NAAR karin.croes@mind-labs.eu