Ons aanbod

Een samenwerking met MindLabs levert veel op.

  • We bieden een programma waarin samenwerking centraal staat. In verschillende fasen verbinden we kennis en toepassing van interactieve technologie aan innovatievraagstukken. Onze projecten  spreken voor zich.
     
  • Wie bieden toegang tot een sterk netwerk bestaande uit gerenommeerde onderwijsinstellingen, onderzoeksgremia en innovatieve bedrijven die ambities hebben op het vlak van innovatieve technologie. Daarnaast weten we de weg waar het gaat om het verkrijgen van subsidies en het aanboren van fondsen. Kijk eens op onze partnerpagina.
     
  • Wij scheppen de mogelijkheden om lijntjes te leggen en kennis te vergaren via onze netwerkbijeenkomsten en kennissessies. Check hiervoor onze agenda.

Ook (junior) partner worden?

Alle bedrijven en organisaties die zich richten op innovatieve technologie kunnen lid worden van MindLabs. Samenwerking en wederkerigheid zijn daarbij key. Er zijn twee soorten partnerships.

Partner

Als partner investeer je jaarlijks een bedrag van € 25.000 in het netwerk, de faciliteiten en het programma van, voor en door de partners van MindLabs.

Junior Partner

Als junior partner krijg je toegang tot het netwerk en het programma van MindLabs voor een bedrag van € 5.000,- of je investeert 60 uren in de ontwikkeling van het ecosysteem.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Karin Croes

karin.croes@mind-labs.eu