MindLabs Jaarevent 2020 - Deel 1 - 26 november 16.30 – 18.00 uur

26 november 2020

Op de 26ste november gaan we iedereen weer ontmoeten. Daar verheugen we ons op. Vanachter een computerscherm en vanuit de studio van Fontys praten we elkaar bij. Want dat vinden wij belangrijk; om op de hoogte te blijven van elkaars vooruitgang op het vlak van innovatieve technologie en om samenwerkingen op te kunnen zoeken. Wij werken hard aan een mooi programma waarin dit allemaal aan bod komt.

Programma

  • Emile Aarts, hoogleraar Computer science aan Tilburg University, is onze keynote speaker. Hij is verbonden aan de nationale AI-coalitie en kan ons dus alles vertellen over de voortgang op dat gebied.
  • Tijdens een interview met onze directeur Loet Visschers worden de ontwikkelingen binnen MindLabs zelf uitgebreid behandeld.
  • Enkele van onze leden komen aan het woord. We geven ze een podium en Daniëlle Arets, lector journalistiek en innovatie bij en host van de avond, interviewt ze uitgebreid en coronaproof in de studio van de Fontys Hogeschool. Kijkers van de stream kunnen daarop reageren en vragen stellen.