MindLabs werkt samen met veel verschillende partners: grote, middelgrote en kleine bedrijven, startups, maatschappelijke instellingen en overheden. Samen vormen we hét netwerk op het gebied van innovatieve technologie in Midden-Brabant en daarbuiten.

Het doel van de groeiende vereniging is om te bouwen aan samenwerkingsverbanden rondom innovatie thema’s. We zetten in op een bepaalde mix van partners. We merken immers hoe goed het werkt als je interessante grote bedrijfs- of overheidspartners kunt combineren met energieke jonge bedrijven die willen pionieren en creativiteit en lef inbrengen. Of wanneer je MKB kunt betrekken bij projecten met een universiteit die de mogelijkheden van AI en technologie in onnoemelijk veel toekomstige toepassingen kan vertalen.

We werken met een systematische jaarcyclus waarbij de kernafspraken per partner in een jaarplan worden vastgelegd. Onderwerpen in het jaarplan kunnen zijn: relevante innovatiethema’s, gewenste connecties, bouwen van consortia, subsidiekansen opzoeken, samenwerking aan communicatie en events, etc. Hiermee hebben we gedurende het jaar een routekaart om te zorgen dat we wederzijds aan de verwachtingen voldoen. Want een ecosysteem bouw je samen!