Breda University of Applied Sciences is een zeer gewaardeerde partner van MindLabs. BUas - voorheen NHTV - is een relatief kleine en gespecialiseerde hoger onderwijsinstelling met ongeveer 7000 studenten en 700 medewerkers.

BUas heeft een internationaal erkende positie als kennis- en onderwijsinstelling op het gebied van Tourism, Leisure & Events, Hotel & Facility Management, Built Environment & Logistics, Games & Media en Artificial Intelligence & Data Management. Digital Realities voor entertainment en non-entertainment toepassingen (serious games) is een van de belangrijke expertisegebieden van de Academie voor Games & Media (AGM).

Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten werken samen met de entertainment en serious game industrie, digitale media, met onderzoeksinstituten en publieke en maatschappelijke partners wereldwijd. In hun Cradle Lab - een soort broedplaats - wordt gewerkt aan researchprojecten en applicaties om gameontwikkeling makkelijker en gestroomlijnder te maken. In hun Experience Lab wordt met behulp van de nieuwste technologieen en inzichten, emoties en gedrag in reële en virtuele werkelijkheden gemeten.

Wil je meer weten over BUas? Lees dan hier het interview met Igor.

Meer informatie

www.buas.nl