Watsnjoe werkt samen met MindLabs om nieuwe technologieën in te zetten in de zorg. De noodzaak voor Watsnjoe om te innoveren en de zorg anders in te richten is hoog. De komende twintig jaar verdubbelt de zorgvraag, maar de situatie op de arbeidsmarkt in de zorg blijft ongeveer gelijk. 
 

Watsnjoe, een initiatief van Thebe, De Wever en Mijzo, geeft medewerkers een podium voor innovatie. Het initiatief is van, voor en door medewerkers en informeert hen over innovaties. Gezamelijk gaan de organisaties onder deze noemer op zoek naar innovatieve oplossingen voor problemen en uitdagingen in de zorg. Zo worden er webinars, proeverijen en werksessies georganiseerd om onderling kennis te delen en elkaar uit te dagen. Ook wordt er samen met het onderwijs en de wetenschap onderzoek gedaan naar de impact van innovaties.

Watsnjoe is hét platform voor innovaties voor medewerkers in de zorg in Brabant. Vanuit de nieuwe, inspirerende en bruisende locatie in het MindLabs gebouw aan de Spoorzone in Tilburg wordt dagelijks gewerkt aan de nieuwe zorg.