IVY Works is partner van MindLabs om onderzoek te doen naar het talent van de toekomst. Hoe gaat werk veranderen door AI en toenemende technologie? Hoe zorgen organisaties ervoor dat ze het talent van de werknemers kennen en weten welke talenten in de toekomst nodig zijn? Dat zijn vragen die IVY Works graag beantwoord ziet.

IVY Works helpt organisaties bij datagedreven recruitment en talentmanagement. Met de inzet van game-based assessments helpen zij organisaties om de beste keuzes omtrent talent te maken. IVY Works vindt talent in data. Ze bieden oplossingen op het gebied van strategisch advies, het selecteren van talent, slimme software en training en coaching.

IVY Works is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen talent heeft en het recht heeft om dit talent te leren kennen. Inmiddels helpen ze organisaties in zowel de private als de publieke sector om de talenten van kandidaten en medewerkers in beeld te brengen en op de juiste plek te zetten. Op een objectieve manier. Hierdoor ontstaat inzicht, diversiteit en kan een organisatie meer open staan voor inclusiviteit. Onderbouwd met data. Als je weet waar het talent ligt, dan kun je het ook efficiƫnter en effectiever inzetten. Dit doen ze niet alleen, maar met partners, vanuit een heldere visie.

Meer informatie

www.ivyworks.nl