Bezoek van Media Innovatie Campus (MICA) uit Leeuwarden (besloten event)

09 juni 2022

Op 9 juni krijgen we bezoek van MICA; de Media Innovatie Campus in Leeuwarden. Zij zijn een groeiend collectief om komen bij MindLabs langs om te leren van onze ervaringen.

De Media Innovatie Campus is opgestart in 2019 door Mediahuis Noord, NHL Stenden Hogeschool en ROC Friesland College. De drie partijen sloten een samenwerkingsovereenkomst en vormden met twintig partners in de creatieve sector een collectief. Zij dragen bij aan de stimulering van werkgelegenheid in die sector, voor ambitieuze young professionals om in de regio aan het werk te gaan en te blijven en voor de creatieve opleidingen om de kwaliteit van het onderwijs door impulsen vanuit het bedrijfsleven te verhogen. Aangezien er veel overeenkomsten zijn met het doel en de opzet van MindLabs, komen zij graag langs om van ons te leren. 

MICA is naast een fysieke locatie in het hart van de stad, bovenal een groeiend netwerk van bedrijven, ervaren professionals, jonge talenten en iedereen die graag professional wil worden in de creatieve industrie. De werkwijze van MICA is - net zoals die van MindLabs - gebaseerd op experimenteren. 

Bezoek voor meer informatie www.mediainnovatiecampus.nl