Agenda

27 JUN 2022
EVENT

Data Week NL - Data Matters

Event

Data Week NL 'ademt' van 27 juni t/m 2 juli 2022 zes dagen lang data midden in de Brabantse hoofdstad. Onder andere in het Innovatiekwartier voeden we vernieuwing, kennisdeling en beleving. Zetten aan tot discussie en scherpte. En verwonderen en verbinden met data-kunst, -design en -film.

27 JUN 2022
14.19 - 17.00u
EVENT

Internet of Things (IoT). Artificial Intelligence (AI). Machine learning (ML). Algoritmes. Business Intelligence (BI). Data science toepassingen. Waarschijnlijk heb je een of meerdere van deze ‘datagerelateerde termen’ weleens voorbij zien komen, maar voelen ze nog als een ver-van-je-bed-show. Onterecht, want de rol van data in ons dagelijks leven is al enorm en wordt alleen nog maar groter. Veel organisaties en onderwijsinstellingen zetten al jaren vol in op de kansen die data biedt. Tegelijkertijd zijn veel burgers zich nog (te) weinig bewust van de invloed van data.

Vertegenwoordigers van bedrijven, overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen en studenten en inwoners ontmoeten elkaar, inspireren elkaar en leren van elkaar.

Het grootste deel van het programma vindt plaats in het Innovatie Kwartier in ’s-Hertogenbosch, met uitstapjes naar andere locaties in bijvoorbeeld de gezellige historische binnenstad. Het is een week waarin burgers, scholieren, studenten, ondernemers, onderwijsinstellingen en overheidsprofessionals elkaar ontmoeten. Want alleen door samen te komen, te praten en van elkaar te leren komen nog slimmere dataoplossingen tot stand.

Voor meer informatie over de Data Week NL en het programma, klik hier.