Agenda

10 OCT 2023
15.00 - 18.00u
WORKSHOP

De toekomst van HR met AI!

Workshop

Ontdek hoe AI in de toekomst jouw HR-proces slimmer, objectiever en effectiever kan maken. Van het verminderen van verloop, verbeteren van matching van kandidaten, tot het optimaliseren van je strategisch HR; AI is straks niet meer weg te denken.

10 OCT 2023
15.00 - 17.00u
WORKSHOP

IVY Works en Cognisess organiseren dinsdag 10 oktober van 15:00 - 17:00 een inspirerende workshop over De toekomst van HR met AI met aansluitend een borrel van 17:00 - 18:00.

Workshop

Tijdens deze workshop duiken we in de wereld van op AI-gebaseerde HR-oplossingen. Dr. Jared Skey en dr. Alexander Hultin van analytics platform Cognisess nemen je mee in hun baanbrekende methoden en delen hun succesverhalen. De introductie en afsluiting wordt verzorgd door Pascalle Ligtenberg van IVY Works. Na afloop ben je welkom voor een borrel en nabespreking. 

Mis deze kans niet om de toekomst van HR met AI vorm te geven! Maak je klaar voor een boeiende en interactieve workshop waar je kunt leren hoe je zelf de kracht van AI in HR kunt benutten. Dit event is interessant voor HR- managers en -medewerkers. Deel gerust deze uitnodiging met ge├»nteresseerden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot maandag 9 oktober.

Locatie

Dit evenement vindt plaats in het MindLabs-gebouw in de Spoorzone te Tilburg  (Locomotiefboulevard 101). 

*Deze workshop wordt in het Engels gegeven.