Agenda

27 SEP 2023
15.00 - 19.30u
EVENT

MindLabs Opent (besloten)

Event

Woensdag 27 september is het eindelijk zover; MindLabs opent officieel haar deuren. Het belooft een inspirerende middag te worden, waarin je de kans krijgt om technologie en de impact ervan op ons dagelijks leven te ontdekken.

27 SEP 2023
15.00 - 17.00u
EVENT

Programma
Bij MindLabs doen we alles net een beetje anders. En met een vleugje humor. Verwacht dus een interactieve kennismaking met het MindLabs-ecosysteem. Neem een kijkje bij R&D faciliteiten, word bijgepraat over lopende projecten en maak kennis met de mensen achter MindLabs. Uiteraard maken we daarbij gebruik van cutting-edge technologie├źn zoals virtual reality, augmented reality en artificial intelligence. Volgens goede Brabantse gewoonte is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en te praten met gelijkgestemde professionals, onderzoekers, ondernemers en andere gasten.

15.00 uur - Ontvangst

15.30 uur - Welkom door burgemeester Theo Weterings

15.45 uur - Bezoek aan 5 Kennisstations

17.30 uur - Bestuur blikt vooruit

17.40 uur - Minicabaret door Lieven Scheire

18.00 uur - Opening door Mystery guest

18.30 uur - Start borrel & Walking diner

  
Praktische details
- Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is Spoorzone Zwijsen aan de Burgemeester Brokxlaan 1300.  In de omgeving geldt betaald parkeren.
- Kom je met de fiets? MindLabs beschikt over een fietsenkelder. Ook kun je met een ov-chipkaart jouw fiets (de eerste 24 uur) gratis parkeren in de ov-fietsenstalling tegenover het pand.
- Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Tilburg Centraal Station ligt op enkele minuten loopafstand van de locatie.
- Zorg voor een mobiele telefoon met volle batterij want dit event is niet alleen fysiek een belevenis. Ook online.

Let op: Dit is een besloten evenement.