Pitchevent Vlaanderen-Nederland 2022

20 januari 2022

Innovaties helpen de zorg vooruit. Die ontwikkeling is grenzeloos. Daarom organiseren het Vlaamse Health & Care Network Kempen en het Nederlandse Care Innovation Center samen het Pitchevent VL-NL 2022. Tijdens dit event op dinsdag 22 februari pitchen bedrijven uit Nederland en België hun innovaties.

Tijdens het Pitchevent VL-NL 2022 strijden bedrijven uit Zeeland, West- en Midden-Brabant om een plaats in de nationale selectie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022. Daarnaast nemen Vlaamse en Nederlandse bedrijven het tegen elkaar op om kans te maken op de titel meest kansrijke Vlaamse en Nederlandse innovatie. Door het Pitchevent VL-NL 2022 bij te wonen blijf je op de hoogte van nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de zorg die het verschil gaan maken! 

Het voorlopig programma op 22 februari ziet er als volgt uit:
19.30 uur: Welkom
19.40 uur: Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2022
19.55 uur: Vlaamse pitchers
20.30 uur: Nederlandse pitchers
21.00 uur: Bekendmaking winnaars
21.20 uur: Afsluiting met netwerkcafés

Het Pitchevent VL-NL 2022 maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette week die van 21 tot en met 25 februari in regio Zuid-Nederland wordt gehouden. Heb jij of heeft jouw bedrijf een innovatie ontwikkeld waarmee de zorg vooruit wordt geholpen? Wil je die innovatie delen met potentiële afnemers? En wil je daarmee kans maken op een leuke prijs? Neem dan deel aan het event en stuur je innovatie in via de website
Wil je juist het event bijwonen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste toepassingen en ontwikkelingen in de zorg? Klik dan hier en meld je aan als bezoeker. 

In verband met coronamaatregelen vindt het event online plaats.