Agenda

01 JUL 2024
13.00 - 17.00u
SEMINAR

Roadshow Online aangejaagde ordeverstoringen

Seminar

Op 1 juli vindt 'Roadshow Online aangejaagde ordeverstoringen' plaats bij MindLabs, georganiseerd door de Professionele leergemeenschap Aanpak cybercrime Zeeland-West-Brabant, in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

01 JUL 2024
13.00 - 17.00u
SEMINAR

Veel lokale overheden zijn op zoek naar manieren om op te treden tegen strafbare en onrechtmatige uitingen op het internet die een gevaar opleveren voor ernstige openbare orde verstoringen. Daarom organiseert de Professionele leergemeenschap Aanpak cybercrime Zeeland-West-Brabant, in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de Roadshow Online aangejaagde ordeverstoringen.

Weet jij hoe je moet handelen bij online aangejaagde ordeverstoringen? Tijdens de roadshow krijg je inzicht in de mogelijkheden die er zijn en ga je aan de slag met een lokale casus. Vanuit het CCV worden we begeleid door drs. Lienke Hutten.

Als spreker verwelkomen we dr. Robin van Halderen, senior onderzoeker bij het lectoraat Maatschappelijke Veiligheid van Hogeschool Saxion, hij vertelt over online schadelijke gedragingen die spanning zetten op publieke waarden en de democratische rechtsstaat.

Noteer deze datum alvast in je agenda en verspreid de Save the date binnen je eigen netwerk!

Voor wie?
Ambtenaren Openbare orde & veiligheid, politie, OM, communicatieadviseurs, jongerenwerkers en andere geïnteresseerden.

Wanneer en waar?
Maandag 1 juli, van 13:00 tot 17:00 (inclusief netwerkborrel). De bijeenkomst vindt plaats bij MindLabs in Tilburg

Programma
Het exacte programma volgt.