Agenda

07 JUL 2022
SEMINAR

Seminar 'Slimmer ondernemen? Gebruik je klant- en productdata'

Seminar

Donderdag 7 juli organiseert Midpoint Brabant, MindLabs en Station88 het seminar ‘Slimmer ondernemen? Gebruik je klant- en productdata’. We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Het seminar vindt plaats bij Station88.

07 JUL 2022
14.30 - 17.00u
SEMINAR

Ondernemer, BNR-columnist en veel gevraagd spreker Jim Stolze neemt je mee in de wereld van de digitale transformatie. Hij geeft antwoorden op vragen als: Wat gebeurt daar? Welke impact heeft dit op mijn onderneming? Nu en in de toekomst. En welke kansen liggen er voor mijn onderneming?

Binnen alle uitdagingen van vandaag kun je data (gegevens) slim inzetten om voor verlichting, verbetering en meer omzet te zorgen. En als ondernemer beschik je waarschijnlijk over meer gegevens dan je denkt. Maar maak je er ook gebruik van? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we je zien hoe het gebruik van klant- en productdata bijdraagt aan de groei van jouw business.

Digicoaches van Smart MKB zijn aanwezig om in te zoomen op jouw bedrijf en de kansen die daar liggen. Kortom, een middag vol inspiratie, inzicht en vooral praktische adviezen en handvaten die jouw onderneming verder helpen.

Programma
14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Welkom door Cindy van Hamond – programmamanager Station88, tevens dagvoorzitter
15.10 uur: Jim Stolze – digitale transformatie
16.00 uur: Koen Franken en Matthijs Bookelmann van het JADS MKB Datalab – succesverhalen uit de praktijk
16.45 uur: Afsluiting met aansluitend een borrel, inclusief de mogelijkheid om kennis te maken met digicoaches Smart MKB

Smart MKB
Dit interactieve seminar is onderdeel van het Smart MKB programma van Midpoint Brabant waarbij mkb-ondernemingen in de regio Midden-Brabant geïnformeerd, geïnspireerd en ondersteund worden bij datagedreven digitalisering. Voor meer informatie over Smart MKB en het Digihub-netwerk van digitale serviceverleners in Midden-Brabant, klik hier.

Aanmelden
Hier wil je bij zijn! Meld je dan aan via de website van Station88.