Thoughtline heeft als missie alle voordelen van maatwerk software toegankelijk te maken voor het MKB en andere afdelingen. Met een bekwaam team van meer dan 300 IT-professionals zorgen zij al meer dan 15 jaar voor het ontwikkelen, onderhouden en aanpassen van mobiele apps, webapplicaties en op maat gemaakte software oplossingen.

Doordat Thoughtline Nederlandse gesprekspartners en Product Owners combineert met een eigen internationaal development team zijn ze in staat om binnen korte tijd voor een scherpe prijs hele mooie opdrachten te realiseren.

Een waardevolle partner voor MindLabs aangezien de implementatie van Artificial Intelligence (AI) afhankelijk is van de beschikbaarheid van data. Thoughtline blinkt uit in het leiden van gegevens naar systemen en databases. Ze leggen hiermee de basis voor digitale transformatie en de effectieve benutting van de mogelijkheden van AI. Hun expertise zorgt ervoor dat gegevens naadloos worden geïntegreerd en de kracht van AI goed tot zijn recht komt.

Meer informatie

www.thoughtline.nl