Agenda

19 JAN 2023
14.00
EVENT

Innovation Insights | Fontys ICT InnovationLab

Event Workshop

Fontys ICT-studenten leren in de praktijk door toegepast onderzoek te verrichten. Dat doen ze voor en met bedrijfspartners, wat betekent dat ze in de praktijk leren en hun kennis toepassen. Elk halfjaar laten ze hun resultaten zien tijdens het Innovation Insights event. De eerste editie van 2023 vindt plaats op 19 januari om 14.00 uur in het Fontys ICT InnovationLab op Strijp-T.

 

19 JAN 2023
14.00 - 17.00u
EVENT

Jury
Studenten werken samen met diverse werkveldpartners, welke zich verenigd hebben als SPARC (Sharing Platform for Applied Research Co-operation). Deze partners hebben de handen ineen geslagen met onderzoeker-docenten om talent op te leiden en een nieuwe manier van leren en samenwerken binnen het werkveld op te zetten. Daarom is er ook een vertegenwoordiging van beide kanten in de jury, die het beste studentproject zal belonen met een prijs.

Toegepast onderzoek en zelflerende professionals
In het Fontys ICT InnovationLab komt werkveld, onderzoek en onderwijs samen. Dit zorgt voor een kruisbestuiving en versnelling van innovatie op het vlak van ICT door vraag, aanbod en talent bij elkaar te brengen in een hybride leeromgeving. De ICT-professional van morgen moet namelijk meer dan ooit zelflerend zijn en in staat zijn om mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen en wensen. Door te werken aan onderzoeksopdrachten, ontwikkelen zij de vaardigheden om als junior-professional het werkveld in te stappen. 

Innovation Insight is publiek toegankelijk. Registratie is wel gewenst en kan via deze link.
Het event vindt plaats in het Fontys ICT InnovationLab op Strijp-T (Achtseweg Zuid 151C in Eindhoven) van 14.00-16.00 uur.­­­­