Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Met gerichte vernieuwingen wil Interpolis impact maken op levens van mensen en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

Voorkomen is beter dan verzekeren. Daarom biedt Interpolis slimme oplossingen die tegenslagenvoorkomen. Denk aan oplossingen die het verkeer in Nederland veiliger maken, een bijdrage leveren aan een beter klimaat, burn-outklachten onder millennials reduceren en dierenleed door stalbranden uitbannen. Met deze oplossingen stimuleren ze het verantwoordelijk gedrag van hun klanten. Dit helpt hen om zelfredzaam te zijn en tegelijkertijd draagt het bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

Via ons ecosysteem kwam Interpolis in contact met Zwijsen. Een verzekeraar en een uitgeverij; op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de hand liggende samenwerkingspartners. Maar in dit geval ligt dat anders. Zij sloegen de handen ineen voor de uitbreiding van het toekomstbestendige verkeerseducatiepakket voor basisschoolleerlingen ‘WegWijsVR’. Lees hier meer.

Meer informatie?

www.interpolis.nl